Workshops

Creatieve cursussen, workshops en groepsactiviteiten
EKGallery verzorgt creatieve cursussen en workshops, u verveelt zich nooit!


U kunt tevens met uw bedrijf of groep terecht voor originele professionele en zeer creatieve groepsactiviteiten. Wij werken ook veel met kunsteducatie op scholen. Wilt u meer weten over ons brede aanbod van onze groepsactiviteiten neem met ons contact op.

Cursussen: nieuwe cursussen starten vanaf 11 januari 2016

Fotografie
Tekenen en schilderen
Beeldhouwen, speksteen bewerken.
Photoshop, beginners en gevorderden

Cursus fotografie

Hoe wordt ik een betere fotograaf en vooral waar moet ik op letten?
In de cursus fotografie komen de belangrijke beginselen van de fotografie aan bod. Veel aandacht is er voor het creatieve proces. De verschillende genres zoals; reisfotografie, portretfotografie en het maken van reportages en series.
Beginnerscursus, 2 uur per les, aangeboden op dinsdagavond en donderdagavond of een andere avond in overleg, voor jongeren en volwassenen.

Prijs:165,- voor 6 weken, eigen camera mee, verder is alles aanwezig.

Cursus tekenen en schilderen

Ontdek uw eigen talent!
Eigenlijk heeft iedereen talent. Misschien is dat talent enigszins verborgen. De interesse die u toont voor tekenen en schilderen geeft al aan dat ook u aanleg heeft. Met het prachtige lespakket en een vakkundige begeleiding, gaat u dat talent snel ontdekken en ontwikkelen, materiaal is aanwezig. Met de technieken die u gaat leren zult u merken dat u tot veel meer in staat bent dan u ooit had gedacht. Iedereen kan leren tekenen en schilderen.

Prijs: voor 6 weken , twee uur per les, 165, inclusief materiaal

Cursus beeldhouwen

werken met speksteen

Een heerlijke ontspannende bezigheid, waarvoor geen ervaring nodig is, maar ook ervaren “speksteners” zijn welkom.
Speksteen is de zachtste steensoort en is daarom gemakkelijk te bewerken met gereedschap. Speksteen wordt ook wel zeepsteen genoemd. Speksteen bewerken is een heerlijke uitdaging. Een uitdaging om van een ruwe steen een mooi glanzend beeld te maken.
Werk vanuit de steen. Kijk naar de vorm van de steen en wat de mogelijkheden zijn. Misschien zie je direct iets in de steen. Misschien ook niet, maar durf aan de slag te gaan. Abstract of realistisch, het hoeft niet gelijk perfect te worden. Begin en geniet.

Al het materiaal is aanwezig, u kunt zo beginnen!
Prijs 165,- incl. materiaal: 6 weken, 2 uur per keer, overdag of s’avonds, we bespreken met de cursisten welke dag het beste uitkomt.

Cursus photoshop, beginners en gevorderden

Heeft u altijd al willen leren hoe u uw eigen digitale foto’s goed kunt bewerken?In deze basiscursus photoshop leert u alles wat u nodig heeft om het programma goed onder de knie te krijgen.

Prijs: voor 6 weken, twee uur per les, 150, -
Tijd: Van 19.30 tot 21.30, avond in overleg.

Meld je nu aan Ik heb een vraag?

Over ons

Webdesign

Audiovisueel

Grafisch ontwerp

Beeldende Kunst

Fotografie

Webshop

Workshops

Contact